beauty fashion en lifestyle

beautyloversBlog

tijd maken

03-10-2013 17:04

hey!

we hebben nu al een tidje niet meer op de site gezeten en dat moeten we weer eens gaan doen! (lois) gelukkig hebben we voor jullie wel hele leuke foto's! binnenkort als ik tijd heb zal ik weer een foto plaatsen alleen heb ik het heel druk... en lois heeft de foto's niet op haar computer staan...

xx Sofie

Ben ziek..;( maar heeft wel zijn voordelen ik kan lekker de site bijwerken enzo en kan lekker op andere sites kijken. zoals ik al zij is het een beetje moeilijk om op deze laptop foto's te maken maak je geen zorgen sofie en ik hebben een hele middag 3 uur! aan de foto's gewerkt zoiezo 2 x per week een review staan der al een paar online zoals yves rocher masker enzo dus klik op produkten hahaha is producten verkeerd geschreven door webnode maar dan kan je het zien!  xx lois

deze site blijft!

05-09-2013 10:43

jeeh! NIEUWE ACHTERGROND! en bij producten meer foto's en reviews. ben heel blij. geen nieuwe site mensen!! DEZE IS PERFECT alleen meer foto's revieuws en nog wat kleine dingetjes!

 

hey lois

we waren toch van plan om wel een nieuwe site maken?

xx Sofie

topdag!

01-09-2013 13:06

vandaag heb ik echt een super dag gehad! eerst was ik met Lois bij de rommelmarkt spullen gaan verkopen! ik heb wel 8,60  opgehaald! daarvan heb ik hele leuke armbantjes gekocht! 4 voor 1 euro! toen de romelmarkt af  (om 2 uur) was ben ik naar een strand feest gegaan heel gezellig! mijn aller beste vriendin Ilse was er ook en ik had ook nog even gezwommen! we waren bij Aloha en de vader van een meisje uit mijn klas daar de baas van en dat meisje kwam ik ook tegen!

dikke kus Sofie  hahaha ja was super  gezellig op de rommelmarkt! xx

nail art

31-08-2013 16:12

hoi allemaal, ik ben gister in de stad geweest en ik heb toen bij de kruidvat een nail art van essence gekocht. Heel handig mijn nagellak is dan binnen 5 seconden droog! ik heb het nu drie keer gebruikt en het gaat er alleen af als je met je nagel langs iets gaat!

xx Sofie

P.S. sorry dat ik zo lang niet meer op de site ben geweest maar in de vakantie had ik daar echt geen tijd voor en daarvoor had ik het ook alleen maar druk en dan dacht ik, ik ga vanmiddag op de site en dan kwam er weer iets tussen!

eventjes kletsen

05-08-2013 15:31

heey! sofie zit naast me! eindelijk... ze heeft ookal een stukje geschreven we gaan meer foto's plaatsen en we willen een nieuwe achtergrond we zitten eraan te denken een nieuwe site te maken we zetten wel hoe de site heet als we een nieuwe site hebben maar dat is plan b! we willen de site mooier!dus hou de site goed in de gaten x sofie en lois!

mijn vakantie 2013!

05-08-2013 15:10

hoi allemaal, mijn vakantie was echt super! ik ging 9 nachten vanaf 27 juli tot en met 4 aug! was echt heel leuk want me nicht kwam een week! wij hebben samen een super tijd gehad;) het zwembad was echt prachtig we hadden der 5! 2 buiten baden 2 binnen en 1 daarvan was golfen en 1 babybad! met een mini grlijbaan vedder nog 1 mega coole glijbaan met verlichting en een iets kortere en donker! super gaaf en dat was nog niet eens alles!! we hadden een wildwaterbaan die was vet gaaf je ging best hard met de stroming mee in het water. ook waren daarin dus bobbels waarover je gleed en dan vet hard ging die tijd wil ik never vergeten!;) ook had 2 super cute bruisballetjes gekocht 1 cupcake en 1 ja kruiden bruisballetje! vedder had ik een cadeautje voor mijn 2 bff's waar onder sofie;) en vedder een knuffeltje;) 3 fun momenten met mijn nicht! 1: we hadden een kar auto ding gehuurd et 4 zitjes 2 voor 2 achter en wij gingen met zijn 2e trappen haha niemand zat voorop hoor maar dat was echt hilarisch! het was zo'n soort 4 pp skelter met dak. 2. der zaten super veel spinnen en marotten in onze kamer;( daarom zijn we stieken 3 uur snachts beneden gaan slapen;) 3: in het zwembad haha die kent alleen me nicht hadden wij de grootste lol met stalkers en grappen;) nichiee het was super!!

10 summer tips!

23-07-2013 20:22

Hier wat zomertips wat ik ga bijna op vakantie en heb wifi dus ALS IK  ER AAN DENK kan ik meschien daar een artikeltje plaatsen. de 2 artikels hiervoor gaan ook over de zomer! maar nu de tips!

1.eet veel wortels word je sneller bruin;)

2.ben je blond en word je haar door het zwembad groen wat mij iederjaar overkomt doe dan ketchup in je haar sirieus anders blijf je je groene haren dus je lichte groene glow super lang zien en dan krijg je de opmerking : je haren zijn groen??

3.lippenbalsem met sun protexion is belangrijk neem altijd mee want je lippen moet je ook beschermen!!

4.smeer je goed in verbrand je toch en je hebt bijv. factor 15 of 20 probeer dan hoger!!

5.zomer trend qua nagels is wit of de tinten tegen wit kijk zeker even bij hema!

6.doorzichtige en wijdere t shirts of hempjes zijn nu in! maar onthoud blijf altijd jezelf!

7.heb je een blanke huid en durf je je benen niet te laten zien? dove heeft een summer glow met een pigmentje ik heb hem ook je benen zijn na een kwartier pas super mooi bruin LEES WEL GOED DE ACHTERKAND en je moet het wel goed uitsmeren anders krijg je bruine vlekken. ik heb vaak de op merking gekregen wauw jij hebt mooie benen ;) of neon kleuren ook helemaal trendy! ik heb bijv.  zo'n nagellakje lak hem op je handen en voeten en zijn super mooi bruin (lijken ze dan) en ik heb ook een neon rokje mijn benen lijken zo mooi bruin!

8. de zon is goed voor je haar nagels en ook wel een beetje voor je huid maar onthoud de zon blijft de zon en kan ook schades oplopen maar een kwartiertje kan geen kwaad!!

9.waterproof produkten bijv. voor als je gaat zwemmen of door de zon kan het uitlopen maar gelukig heb je waterproof maskara lipstick en gloss enz.

10. er leuk uitzien is ook van belang ga lekker stadden en sla de nieuwe zomertrend in zo loop jij er elk minuutje van de dag goed bij!

met al die dingen kan je zonder zorgen lekker op vakantie of de zomer doorheen komen! alvast  nog een fijne vakantie vedder!

LEES EERST HET VORIGE ARTIKELTJE!!!

hey zoals je in het vorige artikeltje (die je echt moet lezen) las is dat ik mijn make up produkten ga opschrijfen ik neem niet veel mee maar meschien voor een paar van julie wel.. i dont know

laten we beginnen bij catogorie maskara: ik neem 3 maskara's mee 1.essence i love extrime maskara komt artikel + foto van online 2. etos waterproof maskara voor zwemmen. 3.max eyes maskara (acion) maakt me wimpers mooi lang en houd ze uit elkaar met de essence maskara erover heen maakt het super mooi!

catogorie lippenbalsems,butters en smakkers 1.lippenbalsem da verzorging en glans super fijn. 2. lipbutter bodyshop! shea super lekker!! 3.lipsmakker eigenlijk wou ik coca cola vanilla mee nemen maar ben ik kwijt dus neem ik die van de claires mee raspberry delicht ook lekker maar als ik die cola smakker nog vind neem ik die ZEKER mee!! 4. en balmi dat is een douglass merk super lekker en leuk!!

catogorie lipgloss: 2 lipglossjes van de hema die shine lipgloss komt meschien nog een review van! 1. lipglossje van essence my altime favorite! die stay whit my in kleur 01 me&my icecraem

catogorie lipstick: lipstick bigbazar super mooi roze shimmer en licht heeft geen naam..

catogorie wenkbrauwen: wenkbrauw potlood etos 003!

catogorie oogschaduw en basis: sunclub palet essence 01 south beach! en 2 essence mono's ( 1 kleurtje in 1 doosje) roze en een zilvere roze heet:68 strawberry icecream en de zilvere: 03 starlight sparkling effect! en mijn oogschaduw basis is ook die van essence!

catogorie hiliters: 1 van bourjois (spreek je uit als boerswa)

catogorie cocealers: essence match 2 cover cream concealer!

catogorie:blush catrice 060 strawberry frappucino!

dat was het ik hoop dat julie het leuk vonden ik vind het niet zo veel maar dat komt doordat ik niet veel make up draag in de zomer zoals geen bb cream enzovoort! der komen nog meer zomerse dingetjes aan dus blijf de site in de gaten houden grtjes lois;)

 

ZOMER!!

23-07-2013 19:41

jeeh zomer!! was er echt aan toe.. het is al een tijdje zomer hoor maar ik was vergeten een artikel te schrijfen ;( (sorry) het is nu maandag en ik ga vrijdag lekker op vakantiee jeee!! sofie is nu lekker op vakantie heerlijk! het weer is hier ook heerlijk soof 33 g. vandaag! al de hele week boven de 25 g. hihi.. maar ik heb WIFI bij onze bungalow =) happy want ALS IK ER AAN DENK ( kan het niet beloven) kan ik een arikeltje schrijfen over hoe het daar is enz. en meschien kan ik dan ook schrijfen wat en welke make up produkten ik mee neem!! wacht is dat weet ik nu al dus dat doe ik in het volgende artikeltje.. ;) het is nu zomer dus verwacht niet heel veel leuks.. sofie is lang weg dus er komt niks van haar online;)  ik ga 10 nachtjes weg en soof (sofie) geen idee! dus ja der komt hierna een artikel van de make up produkten.

OKE nu even iets heel anders: er komen geen foto's op het moment online sorry.. maar deze laptop en de andere doet de wapcam het niet en mijn laptop is stuk die word deze zomer gemaakt;) en sofie heeft de beste wapcam dus als er een foto online komt is ie dus van sofie xx lois

1 | 2 >>

Fotogalerij: Blog

De afbeeldinggalerij is leeg.